Săli de banchet al Complexului de agrement Ciocârlia 

Complex de agrement Ciocârlia

Ciocârlia – locul perfect pentru sărbătoarea dumneavostră!

Avem tot de ce aveți nevoie pentru nunți, banchete, evenimente deosebite! O echipă profesionistă de restaurant sub îndrumarea unui șef-bucătar experimentat, o sală cu un decor rafinat, utilaje moderne, varietate de locații pentru o ședință foto.

Intrare individuală

3 săli de banchet elegante, cu capacitatea de până la 250 de persoane

Fără cost pentru chirie (nu plătiți pentru utilizarea spațiilor)

Zone de tip închis

Loc de lansare a artificiilor

Personal politicos și deservire grijulie

Sala de banchete pentru 250 de persoane

Vă pregătiți de nuntă?

Avem o ofertă specială! O nouă sală de banchete, mult mai spațioasă, cu o capacitate de până la 250 persoane! 

Cadrul fermecător la ați visat dintotdeauna pentru cea mai importantă zi din viața voastră vă așteaptă!

Ceremonia de înregistrare a căsătoriei va fi organizată într-un spațiu superb, cu aranjamente și decorațiuni spectaculoase:
scaune albe, baloane, aranjamente de flori, candelabre masive si iluminarea naturala te transpun intr-o atmosfera feerica!

Grăbiți-vă să rezervați cea mai bună dată!

 

Sala de banchete pentru 90 de persoane

O combinație armonioasă de eleganță, romantism și o senzație de sărbătoare. Sala este spațioasă, cu multă lumină datorită ferestrelor panoramice, din care se întrevede peisajul amenajat și terasa de vară!

Designul restaurantului este realizat în stil clasic modern. Laconismul interiorului, gama moderată de culori, elementele simple și ușor de înțeles ale decorului, plus mici accente, cum ar fi grinzile de lemn și candelabrele… Sunt intr-o armonie absolută pentru a nu distrage oaspeții de la principalele senzații – gastronomice!

Sala de banchete pentru 60 de persoane

Nuanțele calde din interior, combinate cu elemente din lemn bun și iluminare originală, conferă o senzație de calm și confort. Iar candelabrele elegante și perdelele delicate adaugă rafinament în hol.

Atmosfera nobilă va stabili tonul general al sărbătorii, iar aerul curat și împrejurimile naturale unice vă vor oferi o relaxare totală de la agitația orașului, înconjurându-vă cu finețe și frumusețe.

Zonă verde pentru înregistrarea căsătoriei

Ceremonia de înregistrare a căsătoriei în aer liber este o tendință de nuntă de câțiva ani. Și acest lucru nu este surprinzător, pentru că este mult mai interesant atunci când partea oficială a evenimentului se desfășoară în condiții neobișnuite: un loc pitoresc, conform unui scenariu inedit, cu o culminare colorată.

Un spațiu verde cu vegetație luxuriantă este ceea ce face din Ciocârlia locația perfectă pentru înregistrarea căsătoriei în aer liber! Elementele de recuzită pentru nuntă, un arc și alte atribute ale înregistrării căsătoriei arată foarte contrastante în natură, ceea ce este și mai atractiv atât pentru tinerii căsătoriți, cât și pentru invitați.

Pentru ce fel de ocazii puteți rezerva un banchet?

Dacă doriți să organizați o nuntă, o cumetrie, o aniversare sau orice alt eveniment important din viață, vă invităm la restaurantul nostru, care este perfect pentru evenimente datorită împrejurimilor sale deosebite. Interior rafinat, bucătărie excelentă și un nivel înalt de deservire sunt ingredientele principale pentru o petrecere perfectă!

Banchet

Petrecere corporativă

Serbarea Anului Nou

Nuntă

Ziua de naștere (adult/copil)

Bal de absolvire

Cumetrie

Ciocarlia © 2024

Creare web-site și publicitate: DOiS agency